DESSERTER

Man ska inte göra så mycket att man inte hinner med någonting.


22 november 2000

Fruktsallad och gott


4 pers.

1 burk ananasringar (ca 10 st)
2 päron
1 pkt djupfrysta hallon (ca 200 g)
2 msk strösocker
4 msk ananasspad
ev citronmeliss
 Låt ananasen rinna av. Tag undan 4 skivor. Dela resten och lägg bitarna i 4 portionsskålar.
 Skala päronen, skär dem i tärningar. Strö dessa över ananasen.
 Låt hallonen tina lätt. Mosa dem med gaffel och tillsätt sockret.
 Häll hallonpurén över ananasen och päronen.
 Lägg en ananasring i varge portionsskål som garnering. Häll över lite ananasspad. Garnera ev medcitronmelon eller mynta. Låt salladen stå kallt, tills den skall serveras.

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept

Recept från

salt