Wokad kyckling med bambuskott

VARMRÄTTER


27 mars 1999

Wokad kyckling med bambuskott

4 pers.

Till såsen:

Till servering:

-Tag skinnet av kycklingen. Skär köttet i tunna skivor. Blanda det med salt, äggvita och maizena.
-Strimla de färska grönsakerna. Användes wokgrönsaker i burk häller man upp dem i en sil och låter vätskan rinna av.
-Blanda till såsen i en skål.
-Hetta upp oljan i woken, lägg i kycklingköttet och stek tills köttet fått färg. Tag upp det med hålslev och lägg det på en tallrik.
-Lägg i grönsakerna och låt allt fräsa ca 5 minuter under flitig omrörning.
-Lägg i köttet på nytt och tillsätt såsen tillsammans med krossade jordnötter.
-När såsen tjocknat är rätten klar att servera med kokt jasminris.


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept


>

Recept från