VARMRÄTTER


Persilje- och champinjonfylld kycklingklubba

 

 

 

 

 

Portioner: 4


1 gul lök
1 vitlöksklyfta
12 champinjoner
2 msk smör eller margarin
1 skiva vitt bröd
1 knippe persilja
2 msk dijonsenap
1/2 dl parmesanost riven
salt
vitpeppar
4 kycklingklubbor
2 msk smör eller margarin smält
1 msk soja



  Skala och finhacka lök och vitlök. Ansa champinjonerna och finhacka dem. Fräs i matfett på hög värme i en stekpanna. Skär brödet i bitar och tillsätt det.
  Finhacka persilja och blanda ner den med senap och ost. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  Fördela fyllningen under skinnet på kycklingklubborna. Pensla dem med matfett och soja och tillaga dem i ugnen i 200C ca 40 minuter eller tills kycklingklubborna är genomstekta.
  Servera gärna med en fräsch sallad.
 

2004-10-17

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept