VARMRÄTTER


 

 

Kalkonrullar med ägghack och bacon

 

 

4 portioner
 
Ingredienser
1 paket bacon (140 g)
4 ägg
1 selleristjälk
2 msk finhackad gräslök
1/2 dl majonnäs
salt & peppar
200 g rökt skivad kalkon
Gör så här
Knaperstek baconskivorna. Låt dem rinna av på hushållspapper.
Hårdkoka, skala och mosa äggen grovt med en gaffel. Finhacka sellerin.
Blanda ägghack, selleri, gräslök och majonnäs. Smaka av med salt och svartpeppar.
Lägg ut kalkonskivorna på en skärbräda. Klicka på äggsallad och rulla ihop till strutar eller rullar. Lägg upp på ett fat och garnera med baconskivorna.
Servera med sallad och potatissallad.

 

11 juni 2006

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept