VARMRÄTTER

 

Kycklingcurry med ris

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 vitlöksklyftor
2 tsk smör
1 tsk salt
1/2 msk tomatpuré
1 tsk mald ingefära
1 tsk garam masala
1 tsk gurkmeja
1 krm chilipeppar
1/2 dl vatten
2 dl lätt crème fraiche
färsk koriander eller bladpersilja

 
Gör så här
Skär kycklingfiléerna i strimlor. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingköttet i smör i en teflonpanna. Krydda med salt och lägg över i en gryta. Tillsätt vitlök, tomatpuré, alla kryddor, vatten och crème fraiche. Låt grytan koka ca 5 min. Garnera med koriander eller persilja.
Servera med kokt ris blandat med tärnad gurka, gul paprika och tomat.
 
 

 

24 oktober 2008

 

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept