VARMRÄTTER

 

Kökstermer Mikrovågsugn: Kökspryl ifrån rymdåldern som använder radarprincipen för att lokalisera och omedelbart förstöra all mat inom området.

 


9 april 2001

Köttfärsgryta med brysselkål

4 pers.

1 stor gul lök
2 msk smör
400 g nötfärs
salt och peppar
paprikapulver
3 msk tomatpuré
1 pkt djupfryst, tinad brysselkål, ca 200 g

 Hacka löken och låt den puttra glansig i matfett i stekpannan.
 Flocka ner färsen bland löken, krydda. Låt färsen ta färg under omrörning. Lös upp tomatpurén i lite vatten, tillsätt detta samt den upptinade brysselkålen.
 Låt alltsammans småputtra tills kålen är nätt och jämnt genomkokt.
 Bjud direkt ur pannan.

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept

Recept från

Spix