VARMRÄTTER


 

28 april 2001

Het köttfärs på salladsbädd

 

4 smårätter eller 2 huvudrätter

2 gula lökar
2 tomater
250 g köttfärs
3 msk vatten
1 msk pressad citron
1 msk fisksås
2 msk basilika
1 tsk grön chili
1 msk hackad färsk koriander

Exempel på salladsbädd:
Blandad sallad av t ex isberg, rosé och frissé
2 tomater
1/3 gurka
1 brk majskorn
1/2 röd lök

 Kärna ur tomaterna, hacka dem och löken. Bryn kött och lök i woken några minuter, finfördela köttet med en trägaffel. Tillsätt de övriga ingredienserna och stek under omrörning några min. Smaka av med salt och soya. Låt därefter svalna och servera på valfri salladsbädd.

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept

 

Recept från

Kokbok