VARMRÄTTER



Färsbiffar med ostfyllning

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
500 g nötfärs
ca 1 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8-10 enbär, krossade
1 msk flytande margarin

Fyllning:
ca 100 g cream cheese, naturell eller vitlök
4 tsk persilja, hackad

Tillbehör:
800 g potatis
200 g sockerärter, kokta
200 g haricots verts, kokta
4 msk lingon eller rårörd sylt
 
Gör så här
Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Dela den i 4 delar och platta ut dem på en vattensköljd skärbräda.
Fördela fyllningen på biffarna, vik ihop så att den täcks och platt ut till biffar. Stek dem i fettet 3-4 minuter per sida. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)
Servera med tillbehören.
 


onsdag, 01 november 2006

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept