VARMRÄTTER



Chili med chorizo

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
300 g köttfärs
2 chorizokorvar, ca 200 g
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
smör
1 burk krossade tomater, ca 400 g
1 tsk salt
1/2 ­ 1 tsk sambal oelek
2 msk hackad persilja

Till servering:
2 dl Gratella texmexost
2 dl lätt crème fraiche
kokta bönor
majschips
sallad

 
Gör så här
Skär korven i skivor. Skala och klyfta löken. Skala och hacka vitlöken. Stek korven och löken i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta och stek köttfärsen så att den blir smulig. Lägg över färsen i grytan och tillsätt tomater, salt och sambal oelek. Låt allt koka ihop några minuter. Strö över persilja.
Servera med tillbehören.

 


tisdag, 13 mars 2007

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept