Fisk


 

Fiskbullsgratäng

Ingredienser
Portioner: 4

3-4 morötter, 300 g
4 port potatismos av pulver
2 burkar (à 375 g) fiskbullar i buljong
1 förpackning (2½ dl) färdig ostsås
1 dl riven ost, max 17% fett
bröd till servering
broccoli  till servering
 

 



 

Gör så här
Skala och riv morötterna grovt. Lägg dem i botten på en lätt smord ugnssäker form. Tillaga moset enligt förpackningens anvisning. Låt fiskbullarna rinna av. Lägg fiskbullarna på morotsrivet och klicka potatismoset runt om. Häll ostsåsen över fiskbullarna och strö över den rivna osten. Gratinera mitt i ugnen i 250°C, ca 15 minuter.

Servera fiskbullsgratängen med bröd och broccoli.

 

16 mars 2008

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept