Fisk


 

Hoki med bulgursallad

 

 

Portioner: 4
Tid:
Ingredienser
4 bitar hokifilé
1 msk smör
1 tsk olivolja
salt och peppar
3 dl bulgur
½ buljongtärning
1 citron

Bulgursallad
1 paprika
1 rödlök
2 dl kokta röda kidneybönor
150 g sockerärter
1 msk citronsaft
1 msk olivolja
salt och peppar
2 msk hackad persilja
 
Gör så här
1. Koka bulgur och kidneybönor enligt anvisningarna på förpackningen. Skär paprika och lök i bitar. Blanda bulgur med grönsaker, persilja, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
2. Stek fisken gyllenbrun på båda sidorna. Krydda med salt och peppar. Servera bulgursalladen med fisk och en citronklyfta.

 

15 februari 2009

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept