Fisk


 

Musseltortilla med couscous

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
4 stora tortillabröd, t ex chili&jalapenotortilla
1 3/4 dl grönsaksbuljong
2 dl couscous
2 tomater
2 salladslökar
1 dl hackad persilja
1 burk musslor, ca 225 g
2 dl minifraiche
100 g ishavsrom
 
Gör så här
Koka upp buljongen i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i couscous. Låt den svälla i buljongen några minuter. Rör couscousen luftig. Hacka tomaterna grovt. Skiva salladslöken och blanda med tomater, persilja och avrunna musslor. Fördela musselblandningen och couscousen på tortillabröden. Klicka över minifraiche och rom. Rulla eller vik ihop tortillabröden och servera med sallad.
 

06 mars 2009

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept