VARMRÄTTER


 

Havsfruns wok

 

4 port


400 g torskfilé
250 g morötter
100 g palsternacka
1 stor purjolök
1 burk krossade tomater
2 dl fiskbuljong
150 g broccolibuketter
1 vitlöksklyfta
salt, peppar
250 g skalade räkor
klippt dill

 Skär torskfilén i tärningar. Skala räkorna. Klipp dillen.
 Skala och strimla morötter och palsternacka. Ansa och strimla purjolöken. Dela broccolin i små buketter.
 Fräs morötter och palsternacka i lite matolja i woken c:a 5-6 minuter.
 Tillsätt purjolök, tomatkross, buljong, broccoli, pressad vitlök, salt och peppar. Låt det koka upp.
 Rör ner torsktärningarna och dill. Låt puttra på svag värme c:a 5 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig.
 Tillsätt räkorna och låt allt bli varmt men inte koka. Smaka av.

2002-06-11

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept