Fisk


 

Fiskbullsgryta med squash och tomat

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
3 dl långkornigt ris
2 burkar (ā 375 g) fiskbullar i buljong
2 squash, ca 500 g
1 förpackning (500 g) krossade tomater med basilika
1 dl mellangrädde
1 tsk salt
1-2 krm tabasco
 
Gör så här
Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt fiskbullarna rinna av. Skölj och tärna squashen. Koka upp de krossade tomaterna och grädden. Krydda med salt och gärna tabasco. Tillsätt fiskbullar och squash och låt puttra under lock ca 10 minuter.
Servera fiskbullsgrytan med ris, bröd och en blandad sallad.

Tips!
Krydda gärna fiskbullsgryta lite extra med 1-2 pressade vitlöksklyftor.

 

26 september 2009

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept