VARMRÄTTER


 

Gratäng med tonfisk

 

4 port


4 portioner grön bandspaghetti
1 burk champinjonsoppa - outspädd
2-3 msk soja
Salt och svartpeppar
2 tsk curry
2-3 tsk Worcestershiresås
1-2 burkar tonfisk i vatten.
3 msk ströbröd + 3 msk riven ost
Smörklickar


1. Koka spaghettin mjuk.
2. Smörj en ugnsform och bred ut hälften av spaghettin i botten. Dela tonfisken i mindre bitar och lägg på spaghettin.
3. Koka upp champinjonsoppan utan att späda den - den ska vara tjock. Smaksätt med soja, curry, Worcestershiresås samt salt och peppar.
4. Häll soppan över spaghettin och tonfisken. Strö på ströbröd och ost. Klicka på smöret
5. Gratinera mitt i ugnen c:a 20 min. Servera med sallad.

2002-10-16

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept