VARMRÄTTER


 

Fisk med bönsalsa

 

4 portioner


1 liten rödlök
1 röd chilifrukt
1 burk ananas ca 300 g
1 burk röda bönor 400 g
3 msk olja
pressad saft från 1 citron
salt & peppar
400 g fiskfiléer eller fiskpinnar
olja till stekning
salt
1 tsk krossad citronpeppar
kokt potatis eller bröd

 Skala och hacka rödlöken. Skölj, kärna ur och finstrimla chilin. Låt ananasen rinna av. Tärna den. Låt bönorna rinna av. Blanda rödlök, chili, ananastärningar och bönor. Blanda olja och citronsaft med salt och peppar. Häll dressingen över bönröran. Blanda.
 Stek fiskfiléer eller fiskpinnar i lite olja. Krydda med salt och citronpeppar.
 Servera fisken med salsan och ev kokt potatis eller bröd.

2003-06-11

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept