VARMRÄTTER


 

Foliepaket med fisk och grönt

 

4 pers


500 g hälleflundrafilé
˝ citron
1 purjolök
8 vitlöksklyftor
2 stjälkar blekselleri
1 msk riven ingefära
2 msk klippt persilja
salt och peppar
75 g smör

Sås:
3 dl gräddfil
1 dl finklippt gräslök och persilja
1 msk riven pepparrot
salt och citronpeppar

Ugn 225 grader

 Fördela fiskfiléerna på 4 folieark. Skär citronen i 4 skivor och lägg en skiva över var fiskbit.
 Skär purjolök, vitlök och blekselleri i tunna skivor och blanda samman med riven ingefära och persilja. Fördela över fisken. Strö över lite salt och citronpeppar och avsluta med en klick smör.
 Sätt paketen i ugnen i ca 20 minuter.
 Blanda ihop såsen.

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept