Fisk


 

 

Fisk- och räkcurry

 

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
500 g vit fiskfilé
500 g räkor med skal
1 tsk salt
2 vitlöksklyftor
smör
2 tsk orientalisk curry
2 msk tomatpuré
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
2 dl Gratella gratängost

 
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Skala räkorna. Salta fisken och vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt curry, tomatpuré och räkor. Låt det fräsa ca 1 min och häll över grädden. Häll allt över fisken och strö över osten. Stek fisken i övre delen av ugnen ca 20 min.
Servera med kokt ris blandat med ärtor.
 

 

11 maj 2006

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept