Fisk


 

 

Champinjonfisk

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mild citronsås
200 g färska champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
1/2 dl hackad persilja



 
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över hälften av saltet. Häll över såsen.
Stek i mitten av ugnen 15-20 min. Skiva svampen. Skala och skiva vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smör i en stekpanna. Krydda med resten av saltet och persiljan. Ta ut fisken ur ugnen och strö blandningen över fisken. Servera med tomater och kokt ris.

Tips!
Ugnsstek tomaterna samtidigt med fisken.
 

 

12 juli 2006

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept