Förrätt


Nubberöra

Ingredienser
Portioner: 4

2 ägg
1 brk matjessill (ca 570 g)
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 dl hackad dill 
1/2 burk ishavsrom (ā 100 g)

Garnering
ägg
ishavsrom
rödlök
dill 

 

Nubberöra

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel

 

Gör så här
1. Hårdkoka äggen. Skala och hacka dem. Låt sillen rinna av väl. Tärna den, skala och hacka löken.
2. Blanda gräddfil och majonnäs. Vänd ner alla ingredienser. Smaka av med ev. peppar.
3. Garnera med ägg, ishavsrom, hackad rödlök och dill.
4. Servera med knäckebröd, kavring eller pumpernickel.

22 mars 2009


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept