FÖRRÄTTER


Toast med svamp, fetaost och skinka

 

 

 

 

Portioner: 4

 

4 vita formbrödsskivor

Fyllning:
200 g champinjoner eller kantareller
2 schalottenlökar
3 msk smör
salt, svartpeppar
ca 30 g blandade kryddörter, t ex bladpersilja, basilika, körvel
2 dl Crème Fraiche
100 g fetaost, i små bitar
100-125 g lufttorkad skinka i skivor
färska örter


 Börja med fyllningen. Skär svampen i mindre bitar. Finhacka löken. Fräs svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra. Låt det svalna.
 Hacka örterna och blanda med crème fraiche. Tillsätt svamp och ost. Kantskär brödskivorna och rosta dem. Fördela fyllningen på bröden.
 Servera med skivor av skinka och garnera med färska örter.

 

2004-02-29

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept