FÖRRÄTTER


Tortillasnittar

 

 


8 st tortillabröd
smör

20 skivor skinka
4 st tomater
2 dl riven ost
1 msk oregano
1/2 dl chilisås

1 påse fryst bladspenat
riven fetaost



  Lägg ut bröden på en skärbräda, bre ut chilisåsen på det ena brödet, lägg sedan ut skinkskivorna och tomaterna (skivade), samt strö över osten och oreganon. Lägg det andra brödet på och pressa försiktigt. Smält lite smör i en stekpanna, lägg ner brödet försiktigt och stek på mellanvärme ca 4 minuter på varje sida. Lägg sedan upp på en skärbräda och skär 6 mindre trekanter. Packa in i aluminiumfolie, de går att äta kalla, ljumna eller varma! En mer vuxen smak får man med fyllning av spenat och fetaost.
  Tortillasnittarna kan ätas kalla, ljumna eller varma!

 

2004-10-17


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept