GRILL



Peppargrillad rostbiff med fruktsalsa

 

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
4 biffar av rostbiff, (ā 150 g)
ca 1 msk grovmald svartpeppar
1 msk olja
1 tsk salt

Fruktsalsa:
2 skalade kiwi, i tärningar
1 liten röd lök, hackade
2 urkärnade nektariner, i tärningar
1 liten röd paprika, i tärningar
2 tsk citron eller lime, pressad
2 tsk olja
1 krm salt

Tillbehör:
kokt, stekt eller bakad färskpotatis
blandade salladsblad

 
Gör så här
Blanda alla ingredienserna till salsan och ställ den i kylen. Platta ut köttskivorna lite och klappa in dem med peppar på ena sidan. Låt dem ligga och dra ca 15 minuter. Pensla skivorna med olja. Grilla eller stek dem 3- 4 minuter per sida. Salta.
Servera biffarna med salsan och tillbehören.
 



29 maj, 2006


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept