VARMRÄTTER


22 januari 2000

Champinjonfylld fläskfilé

 

4 pers.

600 g fläskfilé
100 g champinjoner
20 gröna oliver utan kärnor
1 liten gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk finhackad persilja
2 skivor vitt bröd
2 msk olivolja
1 msk Colmans senap
2 tsk socker
1 msk soja

 

  Putsa fläskfilén från senor och hinnor. Skär upp filén i sidan och vik upp den.
  Finhacka champinjoner, oliver, lök, vitlök och persilja.
  Stek brödskivorna gyllenbruna i olivoljan och skär skivorna i små tärningar. Hacka ihop bröd och grönsaker.
  Blanda senap, socker och soja. Pensla insidan på köttet med blandningen.
  Fördela fyllningen på köttet och vik ihop filén. Bind ihop med ett bomullssnöre och grilla försiktigt i ca 30 minuter. Vänd fläskfilén ofta så den inte bränns. 

 

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept

 

Recept från

Kokbok