Fläskfilé med chutney och kokos

VARMRÄTTER


4 april 1999

Fläskfilé med chutney och kokos

4 pers.

Pilaffris:

Till servering:

 Putsa fläskfilén och skär den i skivor, ca 2 cm tjocka. Bryn dem i en stekpanna, salta och peppra. Flytta köttbitarna till en ugnsform.
 Lägg en klick hot mango chutney på varje filéskiva och strö över kokos. Stek i 200 gradig ugn 15 - 20 minuter, passa så att kokosen inte blir för mörk
 Fräs lök, tomater, russin och chili i olja i en kastrull. Tillsätt riset, häll på vattnet och smula ner buljongtärningen. Koka på svag värme under lock ca 20 minuter.

Chopin: Twenty four preludes, Op. 28, Nr 24: Allegro
Mahler: Symphonie No. 7
Mozart: Horn Concerto No 4. E flat major. KV 494
inspererade mig under matlagningen


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept



Recept från