VARMRÄTTER


Kasslerrulle med grönt

 

 

Portioner: 4 port


500 g benfri kassler


Fyllning:
100 g färskost med vitlökssmak
1 kruka färsk basilika
1-2 pressade vitlöksklyftor


Ugn:
175 grader


Pastasallad:
6 dl pasta, t ex skruvar
vatten + salt
200 g förvälld minimajs
250 g förvällda sockerärter
1 ask cocktailtomater


Dressing:
2 msk pressad citron
3 msk olja
tsk salt
1 krm svartpeppar
persilja


 Finhacka basilikan och blanda den med ost och vitlök.
 Skär kasslern till en platt bit eller skär en djup skåra i köttet och fyll med oströran. Fäst ihop med tandpetare.
 Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och stek mitt i ugnen i ca 30 minuter.
 Gör under tiden salladen. Koka pastan enligt anvisning. Låt den rinna av. Blanda ner dressingen och häll den över den varma pastan.
 Blanda ner grönsakerna och servera salladen ljummen till kasslerns, skuren i tunna skivor.

2003-01-20

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept