VARMRÄTTER


Fläskfilé i chilesås

 

 

 

Portioner: 4


1 st fläskfilé
1 burk krossade tomater
6 dl matlagningsgrädde
2 dl chilesås
1 msk senap
1-2 st ägg
4 påsar parmesanost
1/2 dl ströbröd
salt och peppar




 Smörj en ugnsfast form. Häll ut burken med krossade tomater i formen. Blanda grädden, chilesåsen och senapen i en skål. Salta och peppra efter behov. Rensa och skiva fläskfilén i 1-2 cm skivor.
 Rör upp äggen och lägg de i en skål. Tag ströbrödet och lägg det i en skål och blanda det med salt och peppar.
 Lägg parmesanosten i en skål. Doppa fläskfilén i äggen, ströbrödet och parmesanosten. Panera sedan fläskfilén i stekpannan. Lägg sedan fläskfilén i den ugnsfasta formen. Strö över resten av parmesanosten. Häll sedan över såsen och ställ in i ugnen i 225 grader i 30 min.
 Serveras med ris.

2004-07-09

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept