VARMRÄTTER


Fläskfilé Café de Paris
 
Portioner: 4
 
 
600 g fläskfilé
matfett till stekning
salt och peppar

Kryddsmör:
2 vitlöksklyftor
1 tsk persillade
100 g smör, kallt
1 äggula
1 msk tomatpuré
2 msk mango chutney
1 krm cayennepeppar
½ tsk dragon
1 krm timjan

Ugnstemperatur 250 grader

Finfördela vitlöksklyftorna och persiljan i matberedaren. Blanda snabbt med övriga ingredienser.
Bryn köttet runt om och krydda lätt. Efterstek under lock på svag värme ca 15 min.
Skär filén i ca 3 cm tjocka skivor och lägg dem i en ugnsform. Bred kryddsmör på varje skiva och gratinera i övre delen av ugnen ca 1 min.
Servera med potatiskaka


söndag 24 apr 05

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept