VARMRÄTTER



Filégryta från östern

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
400 g fläskfilé
2 msk olja
salt & peppar
1 röd paprika
250 g champinjoner
500 g sommarkål ca
2 dl köttbuljong (tärning)
3 msk chilisås
1 tsk salt
1 tsk rosmarin
1 krm peppar

 
Gör så här
Strimla fläskfilé. Bryn i olja. Salta och peppra köttet.
Kärna ur och tärna paprikan grovt och skiva champinjoner. Strimla sommarkål. Lägg ner detta i grytan och låt fräsa med några minuter. Häll på köttbuljong (tärning) och chilisås. Krydda med salt, rosmarin och peppar. Låt småkoka 5-10 minuter. Garnera med rosmarin.
Servera med ris och ev. sallad.

 

23 september 2007

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept