VARMRÄTTER



Dubbla kasslerskivor med grönsakspasta

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
280 g pasta t.ex. spiraler
300 g djupfrysta haricots verts
4 tomater
500 g kassler
250 g keso gärna smaksatt med t.ex. feta och oliv
olja
 
Gör så här
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt bönorna koka med när ca 4 min återstår av koktiden. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Låt pasta och bönor rinna av och blanda med tomatklyftorna. Skär kasslern i tunna skivor. Fördela keson på hälften av kasslerskivorna. Lägg på resterande skivor och tryck ihop. Stek kasslerskivorna i 1 msk olja några min per sida.
Servera kasslern med grönsakspasta och bröd.
 

28 oktober 2007

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept