VARMRÄTTER



Bakad potatis med kasslerröra

 

 

4 portioner
 
Ingredienser
4 stora bakpotatisar

Fyllning:
135 g kassler
1 dl keso, 4%
1 msk lättmajonnäs
1 dl krossad avrunnen ananas
½ äpple
1 msk finhackad purjolök
salladsblad

Ugn: 225°
Gör så här
Stick hål i potatisen och sätt in bakpotatisarna i mikron ca 20 minuter eller i ugnen ca 1 timme. Potatisen är klar när den är mjuk. Blanda till fyllningen. Tärna kasslern fint och blanda med keso, majonnäs, ananas, tärnad el grovrivet äpple och purjohack. Skär upp potatisen (kryss mitt på och tryck sedan inåt mot mitten av potatisen) och fyll med kasslerröran. Stick ett par salladsblad i varje potatis.
 

25 augusti 2008

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept