VARMRÄTTER



Kesogratinerad äppelkorv med Mango Chutney

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
600 g falukorv
2 st. äpplen
½ gul lök
10 cm blekselleri
250 g keso naturell
2 msk mango chutney
salt och peppar
2 msk riven ost
 
Gör så här
1. Skär korven i cm tunna skivor – men bara nästan igenom. Lägg i en ugnssäker form. Skiva äpplet i halv-cm tjocka skivor/tunna klyftor och sätt mellan varje korvskiva.
2. Hacka löken och sellerin fint, blanda med keso och mango chutney. Salta och peppra. Fördela hälften av kesoröran på korven – strö lite riven ost över och gratinera på 200 grader i ca 15 minuter.
3. Servera med resten av kesoröran, potatismos och en sallad.
 

14 augusti 2007


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept