VARMRÄTTER


Champinjonfylld lövbiff

 

 

 

Portioner: 4


4 st rejäla lövbiffar - ca 175 g per styck
100 g smått skurna champinjoner
2 finhackade vitlöksklyftor
1 ljus fransk senap utrörd i 1 msk crème fraiche
1 liten knippa hackad gräslök
salt och peppar
tandpetare


1. Smält ca 1 msk smör i en panna. Lägg i svampen och fräs lätt 23 minuter. Tillsätt vitlök och fräs ytterligare en minut och rör sedan ner senapscrème fraiche och gräslök. Salta och peppra lätt. Puttra en stund och låt sedan svalna en smula.
2. Bred ut champinjonröran på ena halvan av varje biff. Vik över den andra halvan och fäst ihop biffen med en tandpetare.
3. Stek 2 minuter på varje sida.

2002-11-16

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept