VARMRÄTTER


Biffsallad med salsadressing och nachochips

 

 

 

 

Portioner: 4


Biffsallad:
2 biffar á 150-200 g
1 knippe ruccola
3 plommontomater, skurna i tärningar
1/2 gurka, skalad och tärnad
1 rödlök, skuren i båtar
2 avokado, skalade och uppskurna
1 lime, saften
salt och peppar
olivolja

Salsadressing:
3 msk hot salsa på burk
1 dl crème fraîche
salt och peppar

1 påse nachochips


Biffsallad:
 Salta och peppra biffarna. Grilla i grillpanna ca 2 min på varje sida. Sätt åt sidan att vila i ca 10 min eller tills det är dags att äta. Skär upp i skivor. Blanda alla ingredienser till salladen, ringla över olja, pressa över limesaften och salta och peppra. Strö biffen på salladen.

Salsadressing:
 Blanda ihop crème fraîche och salsa. Smaka av med salt och peppar.

 Strö över chipsen vid servering.

2004-01-01

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept