VARMRÄTTER


2 april 2000

Spagetti med knaprig salami

 

4 pers.

280 g spagetti
75 g skivad svartpepparsalami
300 g fryst broccoli
1 röd lök
150 g färska champinjoner
1 msk olja
50 g färsk parmesanost

 

 Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
 Strimla salamin och stek den i torr panna. Ta upp korvstrimlorna och lägg dem på hushållspapper.
 Tina broccolin och dela i mindre bitar. Skala och skiva löken. Skölj och skiva champinjonerna. Fräs lök, champinjoner och olja i stekpannan.
 Blanda ner salamin och grönsakerna i spagettin.
 Hyvla över parmesanost.
 Servera med bröd och sallad 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept

 

Recept från

Kokbok

En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en.

F W HUBBARD