VARMRÄTTER


Pasta Pomadoro

 

 

 

Portioner: 2


fettucinepasta (250 g)
1 färsk buffalomozzarella (125 g)
delade cocktailtomater
1 knippe färsk basilika

Tomatsås:
1 msk olivolja
1 msk smör
2 vitlöksklyftor
1 msk honung
5 tomater
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
svartpeppar från kvarn



1. Koka upp pastavatten med olja och salt.
2. Värm en kastrull och fräs finhackad vitlök i olja och smör.
3. Tillsätt honung och tärnad tomat, koka ihop till en simmig konsistens, ca 3 min.
4. Smaksätt med vinäger, salt och svartpeppar från kvarn.
5. Blanda nykokt pasta med tomatsås, cocktailtomater, mozzarella och basilika.

 

2003-08-12

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept