VARMRÄTTER


 

Skinkfyllda pastarullar

 

 

Portioner: 4
 
Ingredienser
250 g fryst, hackad grönkål eller spenat
1 rödlök
smör
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
200 g strimlad rökt eller kokt skinka
5 dl Kelda tomatsås med oregano
8 färska lasagneplattor
2 dl Gratella pastaost
 
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina grönkålen och pressa ur vattnet. Skala och hacka löken. Fräs lök och grönkål i smör i en stekpanna. Smaksätt med salt och peppar. Rör ner skinkan och 1 dl av såsen. Lägg fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna från långsidan. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen som är kvar och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 20-25 min.

14 januari 2008

 


Surfat in på denna sida? Jag har mer recept