Vegetarisk

 

Red Hot Chiliipepper potato

 

 

Portioner: 4


9 kokta, skivade potatisar
1 tsk hackad vitlök
3 msk hackad ansjovis
125 g mozzarella
1 rödlök skuren i ringar
1 liten knippe hackad persilja
2 tsk röd chilipeppar
olivolja


 Här är potatisen serverad som en tapasrätt men den går lika bra att servera till en fisk- eller kötträtt.

 Stek potatisen i en panna med lite olivolja, sänk värmen och tillsätt vitlöken. Fräs på svag värme, smaka av med lite salt. Fördela ansjovis och mozzarella över potatisen. Sätt in hela pannan i 225 varm ugn eller använd en ugnsform. Gratinera 5-6 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.
 Strö på persilja och Red Hot Chili Pepper samt lägg på rödlöksringar.

2004-01-04

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept